Asså... Ärligt O.o Sry.

Jag bara dissar min stackars blogg juh! Fan va taskig jag äääh! x))

Ajja. Nu skiter jag i det.

PÅ MÅNDAG BÖRJAR RIDLÄGRET PÅ LURBO!!! :D
Om jag hade kommit ihåg att blogga hade ni helt klart vetat att jag och min Kompis Debra ska till Lurbo Ridcenter på Måndag, vi dissar Upk den här gången, för att vara med på Ridlägret. Då får vi träffa sötnosarna från Sommarens Upk - läger; TOVE OCH ANJA!! :D <3 Saknat dem som in i helveeeeteh! Vi ska va där 08.30 O..o J'vligt tidigt! Menmen :)) Sen får man sin häst (Har önskat Bill <3), gör i ordning den, och sedan rider vi ut i Treeee långa underbar timmar!! :D TRE TIMMAR I SADELN! Om det regnar får jag Damp. Lägret är från Måndag till Onsdag ^^ Och på Onsdagen är det även vanlig ridlektion på Upk :)) Jag har Nero -.-' Han e jobbig.
Är så jävla pirrig i mageeen! 

Har varit 'duktig' och skapat ett Youtubekonto också x'D Har jag skrivit det? Kanske... Jag heter iaf Idalieeh x'D

Åh, och det är med sorg i mitt hjärta som jag meddelar att vi kommer lägga ner WeSisters bloggen </3 detta pg.a allas trevnad (hur fn stavas det!?).

Hejdå :)) Ska försöka komma ihåg att Blogga! FÖRSÖKA!

Förlååååt!!

Förlåt, förlåt, förlåååt! Har glömt blogga nu igen, sry! Ska skärpa mig, Promise :P <3 Sitter här nu o Spontanflummar lite med kompizz H :D Niceee! :DD

Har Nero på ridningen nu, det är inte kul -.-' Förra veckan bet han mig nästan innan i boxen, sen var han helt omöjlig när vi skulle rida också, på halterna backade han o småstegrade sig, och skulle jag vända över vart han värsta ostbågen och tvärvägrade svänga -.-' Efteråt var det nära att han bet mig igen, och han bråkade med hästen i boxen brevid så att han höll på att mosa mig mot väggen O.o Tur att man har vassa armbågar x)) Annars va han bra, han har fint steg!

Cyaaah!! // Idalie <3


Usch...

...Här e man sjuk :( Förkyld som in i helvete! Hatar det -.-' Och ingen ridning blir det då heller ikväll, för man får tydligen inte 'anstränga sig' när man e förkyld o.o Så lill - Clou får väl vila <3

Annars har jag typ rätt kul ^^ Tv, dator och massa Te x)

SHOOO!!!

Hellö alla!!

Har vart hemma hos Allie med hela galna gänget och flummat! Käkade också, goood typ... Nudelsoppa? x) Skitgott iaf! Vi har ÄNTLIGEN skapat vår alldeles egna blogg!

www. wesisters.blogg.se

:D ♥

Ajja... Nu sitter jag här och flummar för mig själv med låten The horses av Daryl Braithwait ^^ Den ägeeer!!

Typ allt för mig... Näh, vänta... Jag tror jag e på väg att bli förkyld!! :O D: Men har inte tid med det just nu, så jag får vänta lite :)

Jag....

Jag gör ett försök :P Det kanske kan bli ett helt ok blogginlägg det här. Eller så blir det muppat, man vet aldrig x'D

Hm.... Det blir kort iaf... x))

Happ...

Hemma från skolan nu då... Känner mig lite allmänt trött. Och jag har tråkigt som in i helvete.

Nåt himlans 'Nutidsorienterings' grejjs imorrn o.o Undrar vad det e man slipper... Ingen sovmorgon iaf -.-' Det borde vara det vid varje ändring i schemat!!

Ajja, nu ska Rose chilla lite. Kommer säkert fler inlägg i bloggen idag. Herrå.

Herrå!

Nu drar jag till stallet!! BYE!! <3

Oups...

Jag har ett rätt stort problem o.o

: Min ryktlåda är överfull.

Hur ska jag få plats med vattenflaskan?

Hihi ^^

Nu har man tatt på sig Ridkläderna :') <33 Ska gå och skära morötter nu :D

Nu...

E det dags att stänga ner här borta... DAAAAMP!!! :@ :@ JAG VILL INTE STÄNGA NER JEJJVLA ***

x'D Ajja. Måste sova. Skulle stängt HALV tio egentligen. Tänker läsa till kl tolv. Kommer inte komma upp imorn. GONATT!!

SE UPP!! STALLTJEJ PÅVÄG!! <3

Hm...

EGENTLIGEN borde jag göra svenskaläxan nu... Man skulle skriva en miljöbeskrivning till i Torsdags, men jag va smart och glömde bort den x)) Så jag fick tills på Måndag på mig ist... So... det finns en liten, liten möjligthet att jag kanske, kanske skulle kunna göra den nu... Kanske. Nästan... Inte... Nepp, jag gör den imorgon istället ^^ Eller på Måndag morgon, vi får se. Om man har ansträngt sig och skjutit upp arbetet så mycket som det bara går, så är det mkt enklare att göra det sen. (För då vet man att man måste göra det) Right, det e bara Söndag imorgon, jag har huuur mkt tid som he... Jag ska till stallet imorn. Och sen ska jag hänga med Hannis. Jag gör det på Måndag.

^^

Deeeeeep! Deeeeeep! Deeeeeep! Deeeeeep! 










Deeeeeep! Deeeeeep! Deeeeeep! Deeeeeep!


Bleeeeep.....

Ida överanvänder bloggeeeeen... Ida överanvänder bloggeeeeen... För hon har skittråkigt och är flum! Ingen läser Idas blogg, dudaaay, dudaaay. Ingen läser Idas blogg, duday, duaday, deeeey, HEEY!!!! x'D

Jag glömde...

...En positiv sak!!

4. Jag har haft pyjamas på mig hela dagen <3

Yey ^^

Tre Positiva saker som hänt idag:

1. Woho,
Edward Gal på Moorlands Tortilas vann Ryttar VM i Dressyr :D Edward G är seriöst min idol, och hästen är underbar! (Observera Kursiv text på Underbar! :P )

2. Yehooo!! Var ensam hemma från kl 9 i morse till kl 4! Flummade och tittade på ICarly heeela tiden x)

3. Har ett nytt favvoprogram!! ICarly på Nickelodeon! Och så har jag i och med det fått ett nytt favoritpar! Freddie/Carly! Niice!!

MAN SKA VARA POSITIV!

Oups, länge sen igen x)

Sry, sry!! Ska försöka bättra mig :P

Ska se på Ryttar - VM idag!! Dressyren <3 De är så sjuukt duktiga!!

RSS 2.0